Over LCS Piping

Ons bedrijf heeft een uitgesproken Rotterdams karakter. No-nonsense, met een praktische en daadkrachtige aanpak. Mouwen opstropen en hard werken.Maar we zijn niet alleen maar uitvoerend. We denken kritisch en oplossingsgericht mee en nemen een stuk engineering voor onze rekening als de situatie daarom vraagt.

Ons doel? Het leveren van professionele producten die de hoge kwaliteitseisen op onze markt overtreffen én het bieden van meerwaarde aan onze klanten.

Gespecialiseerd en ambachtelijk

Sinds de start in 1997 hebben wij ons ontwikkeld tot een specialistisch bedrijf, met een team van ervaren en ambachtelijke vakmensen. We zijn er trots op dat wij binnen onze sector bekend staan als betrouwbaar en innovatief bedrijf. En dat we persoonlijke en langdurige relaties met onze klanten en leveranciers hebben opgebouwd.

Kennis en innovatie

Vanuit Ridderkerk zijn wij actief voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Natuurlijk zijn kennis en innovatie belangrijke factoren om onze prominente positie te behouden. Dit doen wij door goed in te spelen op de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en te investeren in mensen, machines en materialen.

Lees meer over onze werkwijze.