CNC buiger / 40 uur

Wie zijn wij:

LCS Piping B.V. is gespecialiseerd in het maken van stalen, roestvaststalen en cunifer leidingen voor de luxe jachtbouw. Het bedrijf heeft ruim 21 jaar ervaring en is inmiddels gegroeid tot een innovatief en dynamisch bedrijf.

Wij leveren een betrouwbaar en uitstekend product, waardoor we een goede reputatie hebben opgebouwd. De verschillende gespecialiseerde afdelingen werken samen om een optimaal eindproduct te vervaardigen. Onze medewerkers werken in een prettige en stimulerende omgeving, vanuit hun eigen specialisme en met de dezelfde vastberadenheid en vakbekwaamheid.

Wie ben jij:

Iemand die goed zelfstandig kan werken en die nauwkeurigheid heel belangrijk vindt. Je staat er voor open om te blijven leren. Je kan goed communiceren met collega’s en bent niet iemand die de kantjes er vanaf loopt.

Wat ga je doen:

Als CNC buiger ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van leidingen van diverse diameters en materialen volgens tekening, schetsen of op aanwijzing door middel van CNC buigmachines.

Takenpakket:

  • Het machinaal verrichten van vervormende bewerkingen van diverse leidingen.
  • Het instellen en programmeren van de CNC buigmachines waarmee wordt gewerkt.
  • Het tussentijds uitvoeren van bijbehorende kwaliteitscontroles.
  • Het bepalen van de juiste buigvolgorde op basis van technische tekeningen.
  • Evt. bijkomende werkzaamheden ten behoeve van het productieproces.
  • Verrichten van dagelijks onderhoud van CNC buigmachines en het gereedschap
  • Zelf controleren van het gebogen product.

Functie eisen:

  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Minimaal LBO opleidingsniveau
  • MBO denkniveau

Wat hebben wij jou te bieden:

Een uitdagende baan bij een bedrijf dat sterk in beweging is, waarin veel ruimte is voor eigen inzicht, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een ondernemende en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. LCS Piping B.V. heeft prima arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de CAO-voorwaarden voor de Metaalnijverheid.

Je werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 07.00 uur - 16.15 uur en op vrijdag van 07.00 uur t/m 13.15 uur. Indien nodig ben je bereid om over te werken.

Het salaris hangt natuurlijk af van de ervaring die je meebrengt en is zeker marktconform. Om jouw ontwikkeling kracht bij te zetten investeren we ook graag in aanvullende cursussen.

Solliciteren:

Heb je het gevoel dat dit de baan is die bij je past en ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons ambitieuze team, stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV en foto via mail naar: info@lcs-piping.nl