BAR zakenvrouw van het Jaar 2017

REGIO – Jolanda den Otter van LCS Piping B.V. in Ridderkerk is uitgeroepen tot BAR Zakenvrouw van het Jaar 2016/2017. Zij kreeg deze prijs donderdagavond uitgereikt tijdens het eerste BAR Business Gala in het Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van leidingen voor luxe jachten. “Jolanda is volledig geaccepteerd in een wereld waar vrouwen niet zo gewoon zijn” aldus Annemieke Casteleen (BAR Zakenvrouw van 2016) en Roos Anemaet van het vrouwennetwerk ViZi, die deze prijs uitreikten.

Andere awards

De door Quooker gesponsorde Innovatie Award ging mee met Derrick van Welie en Bert Tromp van Rocateq. Dit in 2000 gestarte Barendrechtse bedrijf heeft bijna alle grote supermarkten als klant gekregen met hun beveiligingssysteem voor winkelwagentjes. Ze hebben dit eerst Europees uitgerold en doen nu wereldwijd zaken.

De Rabobank award voor de Start-up van het Jaar was voor Marjan van Dongen en Dennis Meerhof van Concept Unie. Zij begonnen vorig jaar in Barendrecht met de verkoop van kant-en-klaar mixen voor ambachtelijke koeken, koekjes en cake in glazen potten.

Wil Sierat van Sierat Administratiekantoor BV in Ridderkerk werd verblijd met de “Toffe Peer Award”. Dit is een prijs voor ondernemers die een bijzonder sociaal hart tonen. Sierat is al 37 jaar vrijwilliger bij het dansen voor verstandelijk beperkten in Ridderkerk en is ook sponsor van het G-team van korfbalvereniging KCR.